Energieffektivisering

Har Du hus? Tycker Du att det går åt mycket el? Funderar Du på varför? Du kan sluta fundera nu, ordet Du söker är energieffektivisering, göra rätt besparingar på rätt ställen för att minska din energiförbrukning. Det är något vi alla måste tänka på , speciellt när vi har hus. Det finns så många ställen i huset som drar onödigt med el, det kan även vara så enkelt att det är dåligt isolerat och därför blir energibesparing mindre för att värmen försvinner ut ur huset, istället för att stanna kvar i huset.

Det finns ju olika sätt minska sin elförbrukning och på så sätt öka energieffektiviseringen, här är några enkla tips:

  • Tilläggsisolera
  • Byt fönster
  • Sänkning av inomhustemperaturen
  • Byte till lågenergilampor
  • Installation av värmeväxlare
Det kanske mest aktuella endå måste nog vara att minska på antalet produkter hemma som använder ström och standby. Det finns väldigt bra produkter som kan hjälpa dig att minska på elförbrukningen och på så sätt spara el och vatten samtidigt.

Energysmart.se är en webshop som säljer produkter för energibesparing och energieffektivisering. Här hittar du allt från produkter till vattenbesparing till produker för att spara el och pengar. Överspänningsskydd och elmätare, ja allt du behöver för att minska din elförbrukning helt enkelt.

Ecoman Copier Standby Stopper
Standby stopper för att förhindra onödig el vid standby

0 kommentarer:

Copyright © 2008 - Webbutiker - bra butiker på webben - is proudly powered by Blogger
Blogger Template