Textil design & fotokonst

Vill tipsa om en butik på nätet som säljer sin egen designade konst och textil design. Designern och konstnären som erbjuder textil design är Johan Holm. Där är tygerna tillverkade av 100% bomull och tryckta med miljövänliga färger. Bredden på tygerna är 145 cm och de har en mycket hög färgäkthet och tvättbarhet. Perfekt för gardiner, kuddöverdrag, dukar, draperier mm. Riktigt snygg textil design blir det!

Fotokonst på väggarna? Fotokonst på tyg? Allt är verkligen möjligt! Med hjälp av fotografier, nya eller gamla som har digitaliserats kan du få dina motiv som verklig konst på en tavla, som tex canvas som är det vanligaste materialet för det ändamålet.

Om man inte har några egna bra bilder som passar till fotokonst kan man köpa andras fotokonst. Jholm Dsign erbjuder att man kan köpa konst på antingen tavla eller textil. Just när det gäller textil design så använder man en bild och sen digitaliserar den i datorn för att få fram ett passande mönster som kan göra sig bra som textil design till olika typer av produkter. Stora canvasar eller uppspänt tyg på ram är ju otroligt snyggt i rätt miljö.

Hos Jholm Dsign hittar man även det där man kallar fototapet, tapetsera sin vägg med ett foto. Man kan självklart gå till firmor som gör fototapeter av sina egna bilder. Men att köpa en fototapet som redan är anpassad för att sitta på väggen. Som man vet gör sig bra är nog ett säkrare köp. Det kostar ju extra att få sin egen tapet. Köp en designad fototapet istället och få en unik vägg, man tröttnar nog ganska snart på en bild över favoritparken osv.

Det är så lätt att få till en riktigt stor konst tavla på detta sätt. Testa!

0 kommentarer:

Copyright © 2008 - Webbutiker - bra butiker på webben - is proudly powered by Blogger
Blogger Template