Till nyårslöftet - lite lätt träningsinspiration!

Många är för det och många är emot det, en del tycker det är löjligt och en del orkar inte bry sig men många känner sig ändå sporrade - att avge ett nyårslöfte om ett sundare liv i någon form. Och, frågan när om inte fler är för det! Ett nytt år inbjuder ofta naturligt till tankar om nya goda vanor på alla möjliga sätt.
Du som tycker om att hålla dig i form, men lätt lockas av frestelser som tv-soffans inbjudande famn eller snabba energikickar i form av kaffe och kakor! Här kommer två snabba tips på smarta åtgärder!

Numero 1: Crosstrainer eller styrketräning - träna hemma!
Ja, träna hemma! Det enda du behöver är lite självdisciplin och gärna något slags träningsredskap! Inte så märkvärdigt, eller? Ett tips är en crosstrainer!

Crosstrainer - perfekt för träning hemma!

Med en crosstrainer placerad framför tv:n kan du följa din favoritserie - samtidigt som du får bra och allsidig träning! Ett annat tips är att träna styrketräning, även det hemma. Bestäm själv dina träningstider utan att vara beroende av några öppettider på gymmet. Även här behövs ju ett visst mått av självdisciplin, för att det faktiskt ska bli av, och bli av regelbundet. Men det kan man välja att göra! Sätt upp ett mål för din styrketräning eller crosstraining, bestäm bästa tiderna 2-3 gånger i veckan till att börja med och kör igång med din styrketräning eller kom igång på din crosstrainer. Börja lätt och fortsätt i din egen takt! Du kommer inte att ångra dig!

Numero 2: Planera och käka nyttiga mellanmål!
Fall inte för frestelsen! Gör det inte! Det blir besvärligt att knyta skorna! Fråga oss, vi vet!

Var istället lite smart! Hur svårt kan det vara att tänka till, lite i förväg och investera några kronor i nyttiga mellanmål! Ja, hur svårt kan det va? Lätt! är svaret! Iallafall när man inser att man väljer ju själv vad man vill stoppa i munnen. Inget fel med en god bakelse, men omväxling förnöjer - varva med något nyttigt!

Wildman Wild Chips
Lätt, helt rätt med en liten rätt som ett nyttigt mellanmål ju faktiskt är! Torkad frukt, nyttiga nötter, viltchips eller några goda fruktbars - välj favoritsnacks och du är på topp hela långa dagen!

Ett hurtigt inlägg som vi hoppas kan inspirera till lite aktivare och sundare leverne hos någon! ;)

0 kommentarer:

Copyright © 2008 - Webbutiker - bra butiker på webben - is proudly powered by Blogger
Blogger Template