Mobiler utan abonnemang

Blir man inte trött på alla dessa försäljare som säger att dem ringer från din operatör (telemarketingbolag) och påstår att dem kan erbjuda dig kanonpriser på telefon och abonnemang? Det är alltid så bra priser (anser dem) att man inte får tacka nej. Dem verkar inte inse att det folk vill ha är mobiler utan abonnemang. I själva verket så är det alltid ockerpriser, man måste tänka lite logiskt när man lyssnar på deras resonemang om hur bra det är att ta den där telefonen för bara 1 kr. Och du måste dessutom binda dig i 24 mån, med massa förhöjd avgift. Men det brukar ta ett tag för dem att klämma ur sig, och det är ju inte så konstigt. Dem vill ju inte att du ska förstå hur man ska räkna.

Oftast rör det sig bara om rena avbetalningar på telefonen, tex 100 kr i förhöjd avgift i 24 månader blir ju 2400 kr. Visst du betalade bara 1 kr vid start, men dem vill ju få dig att tro att du "får" telefonen. Icke icke. Lite svårare blir det dock om dem inte nämner någon förhöjd avgift, utan dem säger att man får ringa för hela 199kr i månaden. Men kom ihåg det finns ofta dolda avgifter som dem inte talar om, gå aldrig med på nått över telefon, speciellt inte om du endå bara är intresserad av mobiler utan abonnemang.

Det absolut bästa är att ha ett obundet abonnemang så man kan köpa sina mobiler utan abonnemang. Det blir billigare i längden, hur man än vrider och vänder på det.

Ett bra ställe på nätet som endast säljer mobiler utan abonnemang är TeleXperten. Hos TeleXperten hittar du endast mobiler utan abonnemang. Ska du tex köpa sony ericsson telefon så är det här du ska handla den. Bra pris och snabba leveranser.

Du hittar butiken med nya billiga mobiler här. Lycka till i mobildjungeln!

0 kommentarer:

Copyright © 2008 - Webbutiker - bra butiker på webben - is proudly powered by Blogger
Blogger Template